Topmenu

Opgraderede værktøjer forretningsmodellen

Hvis du på det seneste har oplevet, at forretningsmodellen.dk på det seneste har ændret sig lidt i forhold til, hvad du er vant til, så fortvivl ikke. Jeg prøver at gøre et nyt værktøj tilgængeligt for dig.

Jeg beklager den ulejlighed, som det medfører i disse dage.

Business Model Architect er tredje generation af mit kortbaserede koncept til arbejde med forretningsmodeller. Her har jeg samlet de generelle valgmuligheder i forretningsmodellens 13 elementer, så man ved hjælp af godt 150 kort kan få et hurtigt overblik over sin forretningsmodel – og i virkeligheden bagefter skrive store dele af forretningsplanen.

Du kan købe værktøjet via BusinessModelArchitect.eu, men du kan i første omgang prøve det af online her på hjemmesiden og bygge din egen forretningsmodel trin for trin . Men prøv at forestille dig, at du havde alle kortene fysisk i hænderne, så du kunne flytte rundt og justere på forretningsmodellen hjemme ved spise- eller køkkenbordet.

 

, ,

No comments yet.

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by WooThemes